top of page

Start up

Monet luulevat että yrityksen perustaminen on mystinen prosessi. He tietävät että haluavat yrittäjäksi, mutta eivät tiedä mitä askelia ottaa.


Tutustutamme sinut tähän maailmaan ja auttamme sinua ymmärtämään, mitä tarvitsee tehdä ja milloin. Näin alat hahmottamaan koko kokonaisuutta nopeammin ja vaivattomammin. Aloittelevalle yrittäjälle on erittäin tärkeää huolehtia kirjanpidosta sekä vero- ja vakuutusasioiden järjestämisestä.


Kun kädet on täynnä töitä, saattaa tuntua haasteelliselta tutustua oman alan töiden lisäksi vielä kirjanpidon ja verotuksen maailmaankin. Keskity siis omaan osaamisesi hyödyntämiseen täydellä teholla ja käänny talousasioissa meidän puoleen.

SXLLM​​

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page